Dit ben ik!

Be bold, think creative and make a difference.


Dit is al een hele tijd mijn moto. Zonder mijn gewaagdheid had ik het nooit gedurft om mijn eigen bedrijf te starten. Het heeft dan ook tijd en wat overwegingen gekost, maar soms moet je het gewoon wagen. ‘Just be Nike! Just do it!’ En ik heb het gedaan en ben trots op mezelf en Think GreyT. Het is spannend, maar geeft een enorme energieboost wanneer ik mag trainen en coachen. Het resultaat is geweldig. Mensen raken en inspireren om bewust te worden over hoe ze denken, handelen en uiteindelijk leven.

Mijn werk vloeit voort uit mijn passie voor het leren door middel van ervaringen. Ik gebruik altijd een gezonde dosis zelfreflectie en veel creativiteit. Mijn glas is nooit half leeg en zelfs niet half vol. Ik vul hem zelf bij! Complexe situaties aanpakken met creativiteit zorgt op een speelse manier voor mogelijke oplossingen en antwoorden. En het zelf ervaren zal helpen in het vinden van een nieuwe manier van denken.


“BEST OF BOTH WORLDS”


Met mijn werk wil ik mensen raken, inspireren en bewust maken van de manier waarop ze denken. Na mijn studie, zowel op het hbo als de universiteit, ben ik in staat om het beste uit beide werelden te combineren. De praktische ervaringen combineren met mijn vermogen om te analyseren en drang naar kennis. Ik ben een bevoegde teamcoach en recent afgestudeerd als docent Omgangskunde, waarmee ik mijn expertise als coach en trainer zowel verbreed als verdiep.

Zoek je een all-round (team)coach, een enthousiaste spreker or een inspirerende trainer/docent? Dat ben ik! Neem contact met me op om alle mogelijkheden door te spreken.

Contact!