Dit ben ik!

Be bold, think creative and make a difference.


Dit is nu al een tijdje mijn motto. Zonder lef had ik het nooit gedurfd om mijn eigen bedrijf op te zetten. Het duurde even, heeft wat overwegingen gekost. Maar soms moet je het gewoon doen. ‘Just be Nike! Just do it!’ En ik heb het gedaan en ben trots op mezelf en Think GreyT. Het is spannend, maar geeft een enorme energieboost als ik aan mijn trainingen en coachingstrajecten mag werken. En het resultaat is sensationeel. Mensen bereiken en inspireren om bewust te denken, te handelen en uiteindelijk bewust te leven.

In mijn werk staat mijn passie voor leren door middel van ervaren centraal. Maak ik altijd gebruik van een gezonde dosis zelfreflectie en heel veel creativiteit. Mijn glas is nooit half leeg, ook niet half vol, want ik schenk hem zelf weer bij! Creatief omgaan met complexe vraagstukken biedt de mogelijkheid om op een speelse manier tot een oplossing of antwoord te komen. En hierin zorgt het ervaren een nieuwe manier van kijken en denken.


“BEST OF BOTH WORLDS”


Met mijn werk wil ik mensen bereiken, inspireren en bewust laten nadenken. Na mijn hbo-opleiding heb ik een master gevolgd, waardoor ik best of both worlds kan combineren in mijn werk. De concrete praktijkervaring van het hbo met het analytische vermogen en de theoretische onderbouwingen van de master. Daarna heb ik een post-hbo opleiding gedaan tot teamcoach om mijn expertise als coach en trainer te verdiepen.

Op zoek naar een veelzijdige coach, een enthousiaste spreker of een inspirerende trainer? Dat ben ik! Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact!