Grijsdenken?

Bewust open minded mensen en situaties benaderen

Een concept ontstaan vanuit frustratie. Ik had genoeg van al die stelligheid, het onbegrip, de zwart-witte discussies, waar iedereen praat en niemand luistert. Begrijpen we elkaar nu echt niet? Of doen we minder ons best om elkaar te begrijpen? Ik denk het laatste. Maar door bewust open minded mensen en situaties te benaderen, door grijs te denken, kom je dichter tot elkaar.

Voor mij is grijsdenken hét uitgangspunt om nieuwe dingen te begrijpen, te ervaren en eigen te maken. Het beschikt over twee basisprincipes. Nieuwsgierig zijn en perspectieven zichtbaar maken. Nieuwsgierigheid zit in actief luisteren en het stellen van duidelijke vragen en daarop doorvragen. Perspectieven worden zichtbaar door je eigen perspectief te heroverwegen en andere perspectieven te bevragen zonder te oordelen.

Grijsdenken biedt mogelijkheden en uitkomsten binnen teams, maar zorgt ook persoonlijke inzichten en openbaringen. Daarom zijn er twee richtingen binnen Think GreyT, namelijk GreyTeam en GreyThinker.


GREYTEAM


Wil je je nieuwsgierigheid testen door naar mij te luisteren en me te bevragen over grijsdenken? Dat kan! Ik geef interactieve presentaties om te vertellen over mijn concept, de praktische toepassing hiervan en dat terwijl je ervaart wat grijsdenken is.

€ 750,- (1 uur)*

Meer ervaren? Meer grijsdenken? Met een inspirerende training word je geconfronteerd met je eigen zwart-wit gedachtes, ondervind je de behoefte om grijs te denken en pas je het direct in de praktijk toe.

€ 2.250 (3 uur)*

Speelt er meer in je team? Er wordt niet naar elkaar geluisterd, confrontaties worden vermeden, de samenwerking verloopt moeizaam of er speelt iets anders? Bewust open minded je collega’s benaderen helpt bij het bevorderen van de werksfeer en het teamresultaat. Een teamcoachtraject met een grijs uitgangspunt.

Laten we de opties bespreken


GREYTHINKER


Maar je kan grijsdenken ook dichterbij jezelf houden. Word je belemmerd door het idee dat alles perfect moet zijn? Elke prestatie sneller, mooier, beter had gekund? Zorgen grote projecten, opdrachten, taken voor stress? Leer in een individueel coachingstraject jezelf beter kennen, je behoeftes te ontdekken, de antwoorden te vinden en jezelf bewust open minded te benaderen.

Gratis 1e sessie (30 minuten)

€ 150,- (losse sessie (90 minuten)*

€ 500,- (pakket aanbieding: 4 sessies)*


Benieuwd naar wat ik voor jou of voor jouw team kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

*Prijzen zijn exclusief BTW